Contact

Postadres

Cursusadressen

Classica Nova
Drs. O.S.P. Gradstein
Uhlenbeckkade 17
2313 EH  Leiden 
06-11450737
info@classicanova.nl

Rabobank:
NL35RABO.037.83.73.048

Locatie 1:
't Trefpunt
Professorenpad 1
2313 TA  Leiden

Locatie 2:
Laan der Verenigde Naties 40
2314 GG  Leiden

Routebeschrijvingen

Locatie 1: Professorenpad 1

Deze locatie is goed te bereiken met de auto. Vanaf de A4 neemt u afslag 7 Zoeterwoude-Dorp. Dan linksaf de Europaweg op richting Leiden. Bij de stoplichten rechtsaf, de Lammenschansweg op. Onder het spoorviaduct door, en dan gelijk rechts, de De Sitterlaan in. Dan neemt u de derde straat rechts, dat is de Franchimontlaan. Na het slootje aan uw linkerhand kunt u links een parkeerterreintje oprijden, dat is het Professorenpad. Het Trefpunt ligt aan het parkeerterreintje.

Deze locatie is uitstekend te bereiken met de trein. Vanaf Station Leiden Lammenschans is het 5 minuten lopen. Zie onderstaand kaartje.

Locatie 2: Laan der Verenigde Naties 40

Deze locatie is goed te bereiken met de auto. Vanaf de A4 neemt u afslag 6a Leiden-Oost. Volg de borden Leiden-Oost. U bevindt zich nu op de Willem van der Madeweg, die parallel aan de snelweg loopt. Aan het eind maakt u een flauwe bocht naar links, de Hoge Rijndijk op. Deze volgt u ongeveer een kilometer, totdat u een bord rechtsaf ziet richting "Waardeiland". Daar gaat u rechtsaf de Kettingstraat in (smal straatje), vervolgens rechtdoor over de Kettingbrug over de Rijn. U bevindt zich nu op de Laan der Verenigde Naties. U ziet nu direct een parkeerterrein aan uw linkerhand, bij het appartementencomplex Résidence Rijn-Staete. Daar kunt u uw auto op een willekeurige plek parkeren. Als dit terrein vol is dan is er ook parkeergelegenheid verderop aan de straat.
U kunt aanbellen bij nummer 40, mw. P. Stuurman.

Met het openbaar vervoer is deze locatie ook prima te bereiken. Vanaf station Leiden Centraal kunt u een van de volgende bussen nemen:

  • lijn 1 richting Rijnland Ziekenhuis
  • lijn 2 richting Hubrechtplein Leiderdorp
  • lijn 169 richting Alphen aan den Rijn
  • lijn 182 richting Alphen aan den Rijn

Vanaf station Leiden Lammenschans kunt u lijn 1 en 2 nemen. Deze rijden vanaf Leiden Centraal via Leiden Lammenschans naar de bestemming.

Uitstappen bij halte Meerburgerkade. Vanaf daar een klein stukje teruglopen langs de Hoge Rijndijk, dan deze oversteken en de Kettingstraat inlopen. Dan het water over, en dan is de cursuslocatie in het appartementencomplex Résidence Rijn-Staete aan uw linkerhand. Aanbellen bij nummer 40, mw. P. Stuurman.